spiritsofafrica foto04

Dag6.

Als we opstaan hebben we stroom en kunnen we weer op stap.

Buiten staan een aantal himbavrouwen die hun spegeltjes en kraaltjesr uitgestald hebben. Er wordt min of meer van ons verwacht dat we iets kopen. We besluiten dit morgen te doen. Omdat we, zoals gezegd de enige gasten zijn, hebben ze vandaag alles helaas voor niets uitgestald en kunnen ze nu weer inpakken en wegwezen.

In het Lake Manyara Park rijden we een aantal uren rond en genieten van alle moois om ons heen. We kijken naar de hippo's, vergezellen de giraffen bij hun maaltijd, en kijken toe hoe een jonge wardhog moeder haar kroost te eten geeft. Uiteraard ontbreken ook de olifanten niet. Zoals gewoonlijk nemen deze bij ons een bijzonder plaatsje in en we volgen diverse groepen en groejes voor de nodige uren.

Het was weer een prachtige natuurfilm vandaag. Met een geweldig landschap als décor en behalve de olifanten en hippo's spelen ook de impala's wildebeesten, bavianen, velvet monkeys, blue monkey's en ook nog een mannelijke bush buck allemaal een rol in de film van vandaag.
Voor het avondeten worden we nog uitgenodigd aan de bar of aan de pool, want ze hebben nog een “bite” voor ons klaar staan. Deze bite bestaat uit een french toast met gebakken kaas en champgnons, een hele maaltijd dus.

Het avondeten bestaat uit pumpkin soep,
Eeen vegetarische schotel en gebakken vis met gebakken aardappels.
Nagerecht een schaaltje vers fruit.

Masaai village com, 14 november.
Buiten, is het warm en draait de generator op volle toeren.

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter