spiritsofafrica foto04

 

... Aan het ontbijt worden we verrast met zelfgebakken brood dat in plakken van ongeveer twee tot drie centimeter dik wordt uitgedeeld. Het brood is heerlijk en er zijn tal van lekkernijen waaronder zelfgemaakte jam om het mee te beleggen ...

 

14. Wilde dieren.

 

Verslag-Addo_MG_4379Aan het ontbijt worden we verrast met zelfgebakken brood dat in plakken van ongeveer twee tot drie centimeter dik wordt uitgedeeld. Het brood is heerlijk en er zijn tal van lekkernijen waaronder zelfgemaakte jam om het mee te beleggen. Wij kiezen toch weer voor onze traditionele omelet en spiegeleieren.

 

 

Na het ontbijt maken we ons klaar voor weer een dagje Addo.

 

Omdat we hier vier dagen zijn en we van plan zijn vier dagen door het wildpark te gaan zwerven zal ik jullie niet vermoeien met alle details en niet ieder dier dat we tegenkomen tot in den treuren beschrijven. Wel wil ik nog even kwijt dat we uren naar olifanten staan te kijken, dat we iedere keer weer genieten van de elegantie van de kudu's en de hartebeesten, dat we ons erg amuseren als we de wardhogs voorbij zien rennen met hun staartje in de lucht alsof ze via een afstand bediening bestuurd worden, dat we iedere keer weer stoppen voor reuzenschildpadden die de weg oversteken en dat we tenslotte alle strepen tellen bij de zebra's die voorbij komen.

 

Verslag-Addo_MG_4450De avond valt en de lucht betrekt. Vanavond gaan we weer naar de pub. In de pub, die vanavond goed vol is, eten we een kipschnitzel en drinken nog een paar biertjes. Na een gezellige avond gaan we naar huis.

 

Addo, 22 september 2007.

Buiten zijn de temperaturen zomers en in de verte ruist de zee.

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter