spiritsofafrica foto04

 

... Na het stevige ontbijt gaan we weer Addo-en, oftewel Addo in. Het weer werkt vandaag helaas niet mee. Het is erg bewolkt en het regent een beetje. Behalve olifanten en kudu's zie we vandaag niet erg veel ...

 

15. Kudu.

 

Na het stevige ontbijt gaan we weer Addo-en, oftewel Addo in. Het weer werkt vandaag helaas niet mee. Het is erg bewolkt en het regent een beetje. Behalve olifanten en kudu's zie we vandaag niet erg veel. Zelfs de wrattenzwijnen, wardhogs, heeft men binnen gezet! Toch amuseren we ons weer een hele dag in de wildernis en zijn we weer op tijd terug voor het avondeten.

 

Verslag-Addo_MG_4596

 

Omdat het zondag is vandaag en de pub vroeg sluit, wordt er vandaag in de Lodge gekookt en worden we getrakteerd op traditioneel Zuid-Afrikaanse gerechten. Er wordt voor zestien personen gekookt en dat is best een leuke uitdaging als je dat alleen moet doen, en vooral als je er niet honderd procent voor bent ingericht. Desondanks genieten we met alle aanwezigen, van de overheerlijke kudo-stoofschotel, de kip met zoete saus, de broccoli met room, de butternut en de witte rijst. Het is best gezellig met z'n allen aan tafel. We zitten samen met een leuk stel uit Boxtel en amuseren ons prima. Na de nodige biertjes en cola's wordt het half elf en gaan we toch maar naar bed.

 

Verslag_AddoIMG_2083Addo, 23 september.

Buiten bedekken donkere wolken de hemel en waait er een stevige wind.

 

 

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter