spiritsofafrica foto04

Dag 6 - Een tochtje langs de kust.

Zondag. Rustdag. We doen dus niet veel vandaag.
Een tochtje langs de kust. Een stukje zuidwaarts van Paternoster, ligt nog een natuurpark. Dat ook ingericht is om te kamperen. Het is hier mooier en ongerepter als hetgeen we gisteren gezien hebben. Ook hier weer prachtige bloemenvelden en imponerende rotsformaties. We rijden hier op ons gemak een rondje en af en toe zien we ook een tot tent omgebouwde auto staan. Hier zijn beslist mooie plekjes  om het weekend door te brengen. Het verschil met het park dat we gisteren bezochte is dat dit gebied er voor ingericht is en dat niemand zijn landje hoeft te veroveren. Dat is al voor hem gedaan. Er zijn grote ruimtes afgebakend en voorzien van kranen en vuilnisemmers.Tussen de kampeerders door kan hier de natuur zijn vrijelijk gang gaan.

De lunch van vanmiddag: Een schotel prawns met wokgroente. De Noisy Oyster had nog een plaatsje vrij en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

De rest van de dag lezen en puzzelen we tot aan het diner. Het wordt eentonig, maar het verveelt nog niet!

Het avondeten nuttigen we in eenvoudig maar gezellig restaurantje op het strand.
Als voorgerecht een tomatensoep en hoofdgerecht een biefstukje met roomsaus. Veronika neemt weer een stukje vis. Omdat vis moet zwemmen drinken we er weer een lekker glaasje wijn bij!

Paternoster, 12 september
Buiten roffelen de golven nog steeds hun drumsolo.
Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter