Spirits of Africa Nieuwsbrief 2011 nr. 1

Facebookprofile1

Spirits of Africa

N i e u w s b r i e f   2 0 1 1

Sunday, 16 May 2021

Nr. 1

Hallo, Visitor, medereizigers en volgers,

filler

Nog even...

.. nog een paar uurtjes en dan vertrekken we voor ons volgend avontuur naar Zuid-Afrika. Morgen heel vroeg op!

Vliegen

Om half zeven vliegen we van Dusseldorf naar Amsterdam om van daaruit in een keer door te vliegen naar Kaapstad. Met een beetje geluk en wind in de rug zullen we daar om ongeveer 22.00uur landen. Mooi op tijd om nog een glaasje wijn te drinken en te genieten van de sterren aan de Afrikaanse hemel.

Reis

Onze reis is anders dan alle voorgaande keren dat we Zuid-Afrika bezochten. Deze keer hebben we alles zelf geregeld. We logeren de eerste paar dagen in Kaapstad en vliegen dan naar Port-Elisabeth, om vandaar uit naar Bedford te rijden. We logeren het grootste gedeelte van onze vakantie bij Steve en Beverley in the BBC (Bailey's Bedford Cottage). Van hieruit maken we nog een trip naar de Kalahari, richting Namibie, waar we achter de wilde beesten aan gaan.

Ook zullen we vanuit Bedford nog minstens een keer naar Addo Elephant park gaan. Een must als we toch al in de buurt zijn.

Klik hier voor de Reisverslagen!

Nieuwsbrief

Op momenten dat we verbinding hebben met de buitenwereld zullen we net zoals de afgelopen jaren, jullie weer op de hoogte houden van alle avonturen en culinaire hoogstandjes, al zal het deze keer veel braai met witte wijn worden ...

Facebook

... o ja, we zijn deze keer ook te volgen op facebook...

facebook-logo

Als je de plaatjes in deze mail niet kunt zien,Lees de nieuwsbrief op onze site. This email contains graphics, so if you don't see them,View it in your browser online. Not interested any more? Geen interesse meer in deze nieuwsbrief?

Addo Elephants 6

Powered by AcyMailing